Pysäyttävän upea Beyonce-imitaatio – erotatko aidosta?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Beyoncen Drunk In Love -kappale on saavuttanut musiikkiyleisön keskuudessa hurjan suosion. Siitä on tehty jo lukuisia cover-versioita. Nyt erään neitokaisen imitaatio on aivan uskomatonta luokkaa – hän on kuin aito Beyonce.

YouTube
YouTube

YouTube-palvelussa nähtävässä videossa Jessica Sanchez antaa palaa äänihuulten täydeltä, ja lopputulos on upea. Hän esittää videolla Drunk In Love ja ***Flawless -kappaleet. Sanchezin äänelle luulisi löytyvän kadehtijoita.

Beyoncen ***Flawless-musiikkikappale on poliittinen kannanotto naisten asemaan. Laulussa tähti riimittelee tarinaa siitä, miten tytöt kasvatetaan odottamaan elämässä pelkkää avioliittoa, ja heitä pidetään alhaalla. Alkuperäisessä kappaleessa kuullaan ote nigerialaisen kirjailijan Chimamanda Ngozi Adichien pitämästä We Should All Be Feminists -puheesta, joka kuultiin TEDxEUSTON-konferenssissa viime vuoden huhtikuussa.