Estoton Rita Ora yläosattomissa Elle-lehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa.

ritaora05042014

Laulajatar työstää tällä hetkellä videota uudelle I Will Never Let You Down -kappaleelle. Nyt Rita Ora nähdään Iso-Britannian Elle -lehden numeron rohkeassa kansikuvassa. 23-vuotias tähti poseeraa kuvassa yläosattomissa, käsivarsi rintojensa peittona. Samalla myös hänen kyljessään oleva tatuointi pääsee näkyville.

Oran uuden I Will Never Let You Down -kappaleen on tuottanut poikaystävä Calvin Harris. Laulu tullaan näkemään Rimmel London -merkin mainoksessa. Rita Ora vierailee tulevaisuudessa Iggy Azalean The New Classic -debyyttialbumilla. Hänet nähdään myös kohutussa Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn roolihahmon Mia-siskona.