Scarlett Johansson saa supervoimat Lucy-elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhiallaan Captain America: The Return of the First Avenger -elokuvassa nähtävä Scarlett Johansson kuuluu viihdmaailman rakastetuimpiin tähtiin. Hän on tällä hetkellä raskaana ja odottaa lasta poikaystävälleen, ranskalaistoimittaja Romain Dauriacille.

YouTube
YouTube

Scarlett Johansson tähdittää myös 8. elokuuta Yhdysvaltain ensi-iltansa saavaa Lucy-elokuvaa. Luc Bessonin ohjaamassa toimintatrillerissä Scarlett Johanssonin näyttelemä salakuljettaja saa elimistöönsä uudenlaista lääkettä, joka nostaa neitokaisen älykkyyttä ja antaa hänelle supervoimia. Lucy saa vastaansa rikollisia, huumediilereitä ja korruptoituneita poliiseja Taiwanin Taipeissa.

New Yorkissa syntynyt Scarlett Johansson on deittaillut monia julkkiksia, kuten näyttelijä Josh Hartnettia. Hän meni naimisiin vuonna 2008 Ryan Reynoldsin kanssa, ja pari erosi kahta vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä tähti tapailee vuonna 2012 tapaamaansa journalisti Romain Dauriacia. Pari meni viime vuoden syyskuussa kihloihin.