Tasapainoileva koira ihastuttaa San Franciscossa – katso suoritukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koirat oppivat helposti temppuja, mikäli omistajalla riittää asennetta ja sinnikkyyttä lemmikkieläimensä kouluttamiseen. Yleensä koirat kuitenkin keskittyvät temppuihinsa tasaisella maan pinnalla, mutta sanfranciscolainen Niner kapuaa esineiden päälle.

Jaymi Heimbuch on julkaissut Instagramiin kuvia esineiden päällä tasapainoilevasta koirastaan ja karvakuono on saavuttanut suuren suosion ympäri maailmaa. Omistajan ottamissa kuvissa nähdään palopostien, ikkunalautojen, erkkereiden ja koristepatsaiden päällä poseeraava paimenkoira.

Nainen on omistanut koko Instagram-profiilinsa koiralleen ja lemmikkieläimen kuville. Joissakin otoksissa hauva tasapainoilee ja antaa tassua samanaikaisesti. Kuinkahan monta kertaa hyppy on mennyt pieleen?