Lammas ja vuohi lisääntyivät keskenään – tältä näyttää tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ajoittain uutisoidaan erilaisina syntyneistä eläinvauvoista. Joskus niillä on mutaation vuoksi esimerkiksi kaksi päätä tai jotain muuta kehollisesti poikkeavaa. Nyt eräs irlantilainen maajussi on väittänyt onnistuneensa risteyttämään lampaan ja vuoden keskenään.

YouTube
YouTube

Lopputulos on kaikkien nähtävillä YouTube-sivustolla, jossa esitellään tummaturkkinen elikko. Paddy Murphy kertoi saattaneensa lammasvuohen maailmaan viime viikolla myöhään illalla, ja tajunneensa vasta seuraavana aamuna, että se olikin hieman erilainen. Mies on yrittänyt keksiä nimeä harvinaiselle otukselle.

Ballymoren Eustacessa pubia pitävä Murphy on saanut osakseen paljon mediahuomiota lammasvuohen syntymän jälkeen. Video on kerännyt YouTube-palvelussa yli 10.000 katselukertaa. Maajussi on kutsunut tiedemiehet tilalleen tarkastelemaan eläintä. Hän on järjestänyt myös kilpailun, jossa ihmiset voivat kertoa nimiehdotuksia erityiselle eläimelle.