Liukumäkiulostaja piinaa leikkikenttiä – poliisi suhtautuu vakavasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ulostamiselle on oma aikansa ja paikkansa. Yleensä suositellaan käytettäväksi wc-tiloja. Joskus hätä yllättää nopeammin kuin sinne ehtii, ja silloin tehdään tarpeet pusikkoon, kadulle tai joskus jopa housuun.

Jokaisen aikuisen pitäisi tietää, ettei kakkoshädällä mennä leikkikentälle. Nyt Michiganissa on kuitenkin raportoitu tapaus, jossa toistaiseksi tuntematon henkilö on käynyt ulostamassa paikallisiin puistoihin viimeisen puolen vuoden ajan.

Ulostetta on ilmaantunut leikkikentille niin paljon, että törkyilijää on yritetty ottaa kiinni valvontakameroiden avulla. Taktiikka ei ole kuitenkaan vielä tuottanut tulosta. Puistotyöntekijöiden on pitänyt monena aamuna raapia jäistä ulostetta liukumäkien sisältä. Poliisi suhtautuu asiaan vakavammin, kun lämpimät säät ovat edessäpäin, ja ulosteesta voisi olla aiempaa enemmän hajuhaittoja, uutisoi Michigan Live -sivusto.