Lourdes Leon on hengästyttävän kaunis – tullut äitiinsä vai ei?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Madonnan ensimmäinen lapsi, 18-vuotias Lourdes ”Lulu” Ciccone Leon, on pysynyt yleensä poissa julkisuudesta. Nyt Madonna on julkaissut Facebookiin harvinaisen kuvan nuoresta neitokaisesta, eikä kuvan perusteella ainakaan voi erehtyä kuka on hänen äitinsä.

Viihdeala vetää Lulua puoleensa. Näyttäväksi neitokaiseksi varttunut teini esiintyi äskettäin A Flea in her Ear -nimisessä näytelmässä ja ylpeä äiti hehkutti tyttärensä lahjakkuutta koko maailmalle. Punaisessa huulipunassa poseeraava Lourdes on kuin ilmetty äitinsä.

Lourdes kirjoitti muutama vuosi sitten blogissaan tehneensä kesätöitä avustajana Madonnan kiertueella, jossa tämän toimenkuvaan kuului pitkälti esimerkiksi äitinsä alusvaatteiden taitteleminen. Lululla on kaksi sisarusta, 14-vuotias Rocco ja yhdeksänvuotias David.