Laittomista opiskelijabileistä 15 000 ihmisen kaaos – 100 pidätettiin, 44 loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevät on opiskelijabileiden aikaa, sillä kesäloma lähestyy nopeasti. Joskus nuori energia pääsee kuitenkin liikaa valloilleen ja bileet lähtevät niin sanotusti hanskasta. Niin tapahtui lauantaina Deltopia-nimisissä bileissä Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Opiskelijabileisiin saapui arviolta 15.000 nuorta, jolloin tilanne lähti pahasti käsistä kuin Hollywood-elokuvissa ikään. Iloinen juhla muuttui lopulta kaaokseksi ja mellakaksi, kun monin tavoin päihtyneet nuoret ryhtyivät riehumaan väkivaltaisesti. Peräti 44 ihmistä loukkaantui ja 100 pidätettiin. Ainakin kahta puukotettiin. Lisäksi aineelliset vahingot ovat huomattavat. Poliisi joutui hajottamaan ihmismassaa myös kyynelkaasulla.