Tässä on Kardashianien perheen musta lammas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien klaaniin kuuluva Robert Kardashian erosi taannoin popkaunotar Rita Orasta ja soimasi entistä tyttöystäväänsä kovin sanoin julkisesti. 26-vuotias miesmalli lihoi eron jälkeen, ja on sittemmin yrittänyt pudottaa lisäkiloja superdieetillä.

Nyt 22,6 kiloa tukevammassa kunnossa oleva mies on tunnustanut olevansa masentunut. Miehen lähipiiri on huolestunut hänestä entisestään, kun Rita Ora kertoi julkisesti Calvin Harrisin olleen naisen aito ensimmäinen rakkaus. Rob twiittasi pian uutisen kuulemisen jälkeen, että kukaan ei varmasti koskaan usko, kuinka paljon häneen sattuu.

Ongelmissa rypevä Rob ei esiinny mielellään julkisuudessa. Hän jätti osallistumatta muun muassa perheensä Thaimaan Phuketin matkalle ja on kertonut jättävänsä siskonsa Kimin häät väliin ulkonäköpaineiden takia. Mies on palkannut itselleen kuntovalmentajan, mutta hän ei käy harjoituksissa juuri koskaan, UsMagazine kertoo.

Amerikkalainen televisiopersoona ja malli Robert Arthur ”Rob” Kardashian syntyi Kalifornian Los Angelesissa. Hän on edesmenneen asianajaja Robert Kardashianin ja julkkistähti Kris Jennerin ainoa poika. Hänellä on kymmenen sisarusta, joista tunnetuimmat ovat isosiskot Kim, Kourtney ja Khloe. Komistus valmistui vuonna 2009 Kalifornian Marshallin bisneskoulusta.