Kielisuudelmia koiran kanssa – kuvat ällöttävät monia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset jakaantuvat kahteen kastiin lemmikkieläinten suutelemisessa, joista toisessa eläinten pussailemista pidetään ällöttävänä, ja toisessa se mielletään osaksi luonnollista hellyyttä. Yleensä koirat ovat omistajiaan innokkaampia pusuttelijoita, mutta harvoinpa ihminen ryhtyy vaihtamaan sen kanssa kielisuudelmia.

Chrissembrot.com
Chrissembrot.com

Valokuvaaja Chris Sembrot on nyt ikuistanut koirien ja ihmisten vaihtamat kielisuudelmat yhdelle kuvasarjalle, joka ihastuttaa ja vihastuttaa ihmisiä. Kuvissa nähdään karvakuonojen kanssa isoja pusuja vaihtavia lemmikinomistajia, ja osassa kaverusten kielet osuvat yhteen, Daily Mail uutisoi. Voit katsoa kuvat täältä.

Suomalaisessa mediassa varoiteltiin muutama vuosi sitten ihmisiä pussailemasta lemmikkieläimiään, sillä esimerkiksi koirien suussa saattaa elää ihmiselle vahingollisia bakteereita. Bakteeritulehduksia voi estää huolellisen ja säännöllisen suuhygienian avulla.

Julkaisu käyttäjältä Chris Sembrot Photo.