Oppilaiden pila professorille meni täydestä – tästä voisi ottaa mallia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joissain opinahjoissa on tiukat säännöt, mitä tulee kännyköiden käyttöön. Jos opettaja tiukistelee ja tekee omia sääntöjä puhelimen suhteen, on häntä aika kiusata pienellä pilalla. Näin tapahtui Michiganissa Aquinasin yliopistossa aprillipäivänä.

Youtube
Youtube

Professori oli antanut käskyn, jonka mukaan jokainen oppilaan vastaama puhelu piti hoitaa kaiuttimessa kaikkien kuullen. Eräs neitokainen teeskenteli saavansa puhelun, jossa lääkäri kertoi hänen olevan raskaana. Verkkovideolla opettajan nähtiin pyytävän oppilaalta anteeksi kurinpitoa.

Nainen kuitenkin veti pidemmän korren paljastamalla pilan kaikille. Lopputulos on se, että koko luokka purskahti nauruun opettaja mukaanlukien. Sen sitä saa, kun keksii sääntöjä.