Ihmis-Barbien raju väite: Rotujen sekoittuminen tekee ihmisistä rumia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalainen Valeria Lukyonova on tullut suurelle yleisölle tutuksi muovisen Barbie-nuken elävänä kaksoisolentona. Kerroimme äskettäin neitokaisen siirtyneen valoravintoon ja naiseen kohdistuva mediahuomio kasvoi uutisen myötä entisestään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt GQ-lehden toimittaja on tavannut Valeria Lukyonovan henkilökohtaisesti. Nainen nautti haastattelun aikana pelkästään porkkanamehua, vaikka sekin on valoravintoa vahvemmaksi luokiteltavaa juomista. Kun naiselta kysyttiin syytä kauneusihanteiden muuttumiseen, pudotti hän monen mielestä pommin.

– Kauneusihanteet ovat muuttuneet rotujen sekoittumisen takia. Esimerkiksi jos venäläinen nai armenialaisen ja he saavat lapsen, voi tyttö olla muuten suloinen, mutta hänellä on isänsä nenä. Eri rodut ovat sekoittumassa toisiinsa ja tulossa on uudennäköinen sukupolvi.

– Muistatteko, kuinka kauniita naiset olivat vielä 50- ja 60-luvuilla ja ilman kauneusleikkauksia? Kiitos rotujen sekoittumisen, ihmiset näyttävät nykyään toisenlaisilta. Rakastan omaa pohjoismaalaista ulkonäköäni.

Kun Valerialta kysyttiin, tahtooko hän itse jakaa sukuaan ja kauniina pitämiään geenejä, oli vastaus yksioikoinen.

– En voi edes kuvitella saavani lapsia. Ajatus on mahdoton. Useimmat tahtovat tehdä lapsia ikään kuin täydentääkseen itsensä ja kunnianhimonsa. Kuolisin mielummin kidutukseen, koska perhe-elämä on mielestäni kamalin asia maailmassa.

Pelottavan muovisen kuoren alla on naisen omasta mielestään spirituaalisesti aktiivista elämää elävä nainen. Hänen tavoitteena on tulla henkisen maailman opettajaksi, joka pystyy kommunikoimaan yliluonnollisten ilmentymien kanssa. Hän on aiemmin kertonut olevansa kotoisin Venus-planeetalta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter