Herkkua vai ökymakeaa? Grillattava Kit Kat -suklaapatukka lanseerattiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japani on omituisten asioiden maa, ja valtion elintarvikemarkkinoilla törmää toinen toistaan kummallisempiin tuotteisiin ja makuvaihtoehtoihin. Kerroimme äskettäin kauppojen hyllyille tulleista mansikkasuklaakatkarapusipseistä.

YouTube
YouTube

Nyt japanilainen Kit Kat -valmistaja on loihtinut uunissa paistettavan suklaapatukan, Metro-lehti uutisoi. Patukoita voi paistaa sellaisenaan, mutta valmistaja suosittelee niitä erityisesti pitsan sisään leivottuna. Nettiin on ladattu kokkivideo Kit Kat -patukoiden paistamisesta ja markkinoilla leviää mainoskuvia omituisesta Kit Kat pitsasta.

Japanilaiset ovat mestareita yllättävien makujen yhdistelemisessä. Kerroimme äskettäin japanilaisesta jäätelöpuikosta, jonka maku muistuttaa tomaattista pastaa ja sen sisällä on jopa pieniä tomaattikuutioita. Sen jälkeen markkinoille tulivat suklaalla kuorrutetut mansikkasipsit, joiden lisäaromina oli katkarapu.