Makeinen pantiin tehosekoittimeen – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joissa näytetään mielenkiintoisia tilanteita tai fysikaalisia ilmiöitä hidastettuina. Perinteisin tapaus lienee vesi-ilmapallon tai muun esineen lävistävän luodin esittäminen suurnopeuskameran linssin läpi kuvattuna.

YouTube
YouTube

Nyt näemme taannoin verkkoon ladatun videon, jolla näytetään kovan ja pyöreän karkin murskautuminen tehosekoittimessa. Hidastettuna pääsee tarkastelemaan, kuinka punainen makeinen ensin kimpoilee sekoittimen astian seinästä toiseen ja lopulta päätyy kovien terien armoille.

Karkista tulee pientä silppua. Olemme esitelleet muitakin hidastettuja videoita, joista näyttävimmät liittyvät talojen räjäyttämiseen tai aseilla ampumiseen. Taannoin yhdellä videolla nähtiin superhitaasti palava tulitikku suurennettuna ja toisella vesi-ilmapalloon kyntensä upottanut haukka.