Mies kadotti lompakkonsa – löytäjä järjesti jymy-yllätyksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moni suomalainen kadottaa lompakkonsa tänäkin päivänä. Nyt uutisotsikoihin on päässyt eräs yhdysvaltalainen Miami Marlins -joukkueen fani, joka pääsi nauttimaan hyvän karman vaikutuksista. Mies kadotti nimittäin lompakkonsa ottelussa, mutta sai sen lopulta takaisin koskettavan kirjeen kera.

Luottokortit olivat mukana, ja vieras henkilö oli lisännyt lompakkoon ylimääräisen 20 dollarin setelin todistaakseen, että maailma on sittenkin hyvä paikka.

– Cristhian, löysin tämän eilisessä pelissä ja halusin varmistaa, että saat lompakkosi takaisin. Lisäsin sinne 20 dollaria, jotta tietäisit, että maailma on upea paikka. Tee minulle palvelus ja kun saat tilaisuuden, tee jollekin muulle jotain mukavaa. Toivottavasti nautit eilisestä pelistä. Hyvä Marlins! Kirjoitti tuntematon laupias samarialainen NBC Sports -sivuston mukaan.