Mies yritti hankkiutua eroon tuholaisista – poltti asuntonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotiin tiensä löytäneet tuholaiset ovat ikävä ongelma. Asunnon vallanneista ötököistä pääsee usein eroon vain ammattilaisten suorittaman myrkytyksen avulla. Tuore Floridasta kantautuva uutinen osoittaa, että seuraukset saattavat olla tuhoisat, mikäli ohjat ottaa omiin käsiinsä.

Orlandon poliisit ja palomiehet saivat sunnuntaiyönä hälytyksen kaupungin keskustan läheisyydessä sijaitsevasta talosta, jossa oli tulipalo. Palaneessa asunnossa asuva mies saatiin pelastettua, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Mies tunnusti palon olevan hänen omaa syytään, mutta kertoi kyseessä olleen vahinko.

Hän oli yrittänyt hankkiutua eroon kotiaan ja tietokonettaan piinanneista ötököistä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka mies käytännössä sytytti asuntonsa tuleen tuholaistorjunnan merkeissä. Orlando Sentinel -lehden mukaan viranomaiset kuvailivat miehen elintapoja hirveiksi. Asunnon lattian kerrotaan olleen täynnä tyhjiä oluttölkkejä ja roskia.

Viranomaisten raportissa miehen kerrotaan olevan vaaraksi itselleen ja muille. Poliisien mukaan häntä kohtaan ei kuitenkaan nosteta syytteitä. Rakennuksen muut asunnot eivät nimittäin vahingoittuneet tulipalon yhteydessä.