Suomalaiskoomikolta eläimellinen vastaus Smoukahontasille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen osaaminen näkyy paraikaa enemmän kuin hyvin maailmalla YouTube-palvelun ansiosta. Smoukahontas-nimellä videoita julkaissut Sara Maria Forsberg tuli tunnetuksi esittämällä uskottavasti maailman kieliä ja 14 eri musiikkigenren tyylejä. Meiltä löytyy muunkinlaista lahjakkuutta, jossa on tällä kertaa eläimellinen särmä.

YouTube
YouTube

Beatboxaaja ja huumorimies Rudi Rok julkaisi YouTube-sivustolla videon, jossa hän matkii 30 eri eläimen ääntä. Videolla kuullaan, miltä kuulostavat muun muassa kissanpentu, leijona, heinäsirkka, hevonen, lehmä, elefantti, velociraptor ja kärpänen. Katsoja saa taatut naurut huippuluokan suorituksesta.

Rudi Rok on kiertänyt vuodesta 2011 lähtien kotimaata oman show’nsa tiimoilta. Mies yhdistelee lavakomiikassaan beatboxausta, huumoria ja vatsastapuhumista. Vastikään Los Angelesissa lomaillut Rudi hakee mielellään vaikutteita esiintymiseensä rapakon toiselta puolelta.