Tänään tv:ssä: Suomalaiset silikonikaunottaret viidakossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on nähty tähän mennessä kaksi tuotantokautta Viidakon tähtöset -realitysarjaa, ja ohjelma on saanut suuren suosion. Tänään ohjelman kolmas tuotantokausi viimein käynnistyy, kun viidakkoseikkailun ensimmäinen jakso esitetään telvisiossa.

Subilla kello 21.00 alkavalla Viidakon tähtöset -tuotantokaudella kilpailijoina nähdään Tiina Jylhä, Laura Ahola, Katrie Dahler, Amanda Harkimo, Marianne Kallio, Tia Kiuru, Suvi Pitkänen, Johanna Pulkkinen, Alisa Ranta-aho ja Sanna Suutari. Ohjelman juontaa Passi ja hammasharja -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tino Singh.

Kisailijoina nähdään siis pääasiassa entisiä Big Brother -kilpailijoita ja kohuttuja julkkistähtiä. Silikonirintoja ja kauneusleikkausten tuloksia ruudussa nähdään ennätysmäärä, sillä vain kolme kilpailijoista on oman kertomansa mukaan luomuja. Tuttuun tapaan tunteet kilpailijoiden välillä kiristyvät ennakkotietojen mukaan jo ensimmäisessä jaksossa.