Jen Selterin takamus säväyttää jälleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Newtorkilainen Jen Selter ryhtyi taannoin julkaisemaan kuviaan Instagramissa. Otoksissa korostui yleensä hänen poikkeuksellisen muodokkaaksi treenattu takapuolensa, jota hän myös kuvissa usein treenaa. Neitokainen sai nopeasti miljoonia seuraajia.

20-vuotias newyorkilaisneito on jälleen julkaissut Instagramissa näyttävää kuvamateriaalia lähes kolmen miljoonan seuraajansa iloksi. Tuoreissa otoksissa Jen Selter muun muassa nousee uima-altaasta bikineissä ja joogaa Central Parkissa. Kenellekään tuskin tulee yllätyksenä, mihin neitokaisen vartalon osaan huomio kiinnittyy kuvissa ensimmäisenä.

Jen on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja. Jen ansaitsee nykyään rahaa esimerkiksi endorsement-sopimusten avulla. Jen Selterillä lienee Instagramin parhaiten muodostunut ja seuratuin takapuoli. Kuvien seuraajamäärä on sittemmin kasvanut räjähdysmäisesti, ja muun muassa Rihanna seuraa Jenin peppukuvia. Yksittäiset kuvat saavat jopa lähes 100.000 tykkäystä.