Julkkisnaisen virtsaaminen nousi ykkösuutiseksi Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka luulisi, että maailman puhutuimmat uutiset liittyisivät tällä hetkellä Ukrainan tilanteeseen, saavat silti julkisuuden henkilöihin liittyvät oudot uutiset televisiokanavat tarttumaan aiheeseen. Conan O’Brien osoitti taannoin keskusteluohjelmassaan, mistä Yhdysvallat todellisuudessa puhui.

YouTube
YouTube

Maaliskuun lopulla Conan pani merkille yhdysvaltalaisten uutisten huvittavan tason, sillä lukuisilla televisiokanavilla käsiteltiin täsmälleen samoilla sanoilla tapausta, jossa kerrottiin Kristen Bellin virtsanneen ennen Oscar-juhlia lasipurkkiin. Jokainen toimittaja sanoi videokoosteella saman lauseen, mutta hauskin kohta lienee se, kuinka he reagoivat ”pee”-sanaan, eli pissaamiseen.

33-vuotias Kristen Bell kertoi itse hieman toisenlaisista Oscar-juhlistaan. Bellille tuli nimittäin vessahätä kesken juhlinnan, kun hän oli suuntaamassa kohti Hollywoodin Dolby-teatteria. Naisen valitsema puku oli ollut liian tiukka, eikä hän kyennyt käymään se päällä saniteettitiloissa. Näyttelijätär ei hätääntynyt asiasta, vaan virtsasi lasipurkkiin.