Mies rakensi Porschen pahvista – näin upea oli lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Porsche lukeutuu maailman arvostetuimpiin automerkkeihin. Monet autoharrastajat haaveilevatkin omistavansa vielä joskus maneikkaan autoyhtiön menopelin. Harvalla kuitenkaan on varaa arvokkaisiin Porsche-merkin autoihin.

YouTube
YouTube

Mikäli kädentaitoa ja aikaa löytyy, voi oman Porschen tietenkin valmistaa myös itse. Itävaltalainen Johannes Langeder päätti tehdä unelmistaan totta, ja rakensi ulkoisesti erittäin paljon Porschea muistuttavan menopelin pahvista. ”Autolla” on jopa kullanvärinen pinta.

Johannes Langederin Porschella voi jopa ajaa. Virallisesti se luokitellaan polkypyöräksi, ja ajoneuvon maksiminopeus on noin 15 kilometriä tunnissa. Pääasia lienee kuitenkin tässä tapauksessa se, että menopeli näyttää hienolta.