On pakkomielteitä… ja sitten on tämän brittinaisen pakkomielle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Meillä on jokaisella kiinnostuksen kohteita, jotka voivat vaihdella radikaalisti. Joillain innostus etenee pakkomielteeksi ja addiktioksi. Eräs australialainen nainen on enemmän kuin kiinnostunut Britannian kuninkaallisesta perheestä.

Jan Hugo juhlisti prinssi Georgen syntymää viime vuonna teettämällä hänestä nukkekaksoisolennon. Naisella on satojen tuhansien dollareiden arvoinen kokoelma täynnä kuninkaalliseen perheeseen liittyvää tavaraa. Barcroft TV:n ohjelma kertoo, että 30 vuoden aikana kerätyssä kokoelmassa on arviolta 10.000 eri fanitavaraa.

Nulkabasta kotoisin oleva Hugo asuu yhdessä miehensä Davidin kanssa. Sähkömiehenä työskentelevä aviomies kutsuu itseään kuninkaalliseksi palvelijaksi. Janin kodin sisustus ei ole aivan perinteisin, sillä talossa ovat esimerkiksi mallinuket prinssi Charlesista, kuningatar Elizabethista ja Camillasta. Kun virtsahätä yllättää, voi tarpeet tehdä valtaistuimen muotoisella wc-istuimella.