Papilta järisyttävä esitys vihkimisessä – vähemmästäkin kylmiä väreitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joillain meistä on laulamisen lahja, ja sitä voi hyödyntää monenlaisissa työpaikoissa. Nyt eräs irlantilainen pappi on järjestänyt hääparille elämänsä onnellisimman päivän esittämällä heille koskettavan Leonard Cohenin Hallelujah-kappaleen vihkimisen yhteydessä.

YouTube
YouTube

Dublinilainen Leah ja Cookstownista kotoisin oleva Chris yllättyivät pastori Kellyn tunteikkaasta tulkinnasta. Seremonian lopuksi kuultu kappale herkisti yleisön. Video kyseisestä tilanteesta on saanut YouTube-palvelussa jo lähes 140.000 katselukertaa.

Esitys tuli pariskunnalle yllätyksenä. Paikalliset tietävät Kellyn laulavan usein häissä, ja mies muutti tutun kappaleen sanoja häihin sopivammaksi. Kyseessä ei kuitenkaan ollut hatusta vedetty esitys, sillä irlantilaispastori on koulutettu laulaja ja työstää parhaillaan kolmatta albumiaan, kertoo Daily Mirror -sivusto.