Awww, miten söpöä! Pikkujudokat ottivat mittaa toisistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen judo edustaa terveen ruumiin ja henkisen kehittymisen tärkeyttä. Kamppailulajin nimi tarkoittaa suomennettuna joustavaa tai pehmeää tietä. Judoa harjoitellaan ympäri maailmaa ja se on harrastajamäärältään suurin kamppailulaji.

YouTube
YouTube

Lajin treenaaminen voidaan aloittaa jo pienenä, vaikka tällöin ottelu saattaa olla enemmän leikkimielistä temmeltämistä. Verkkoon on ladattu video kahdesta pikkuisesta judokasta, jotka näyttävät omia taistelutaitojaan tuomarin edessä. Hellyttävä kaksikko valmistautuu taistoon tiukasti toisiaan tuijottaen.

Suloiset ottelijat kumartelevat ja juoksentelevat sen jälkeen kamppailulajille tyypilliset asut päällä. Välillä ipanat pyllähtävät maahan ja keskittyminen otteluun saattaa hieman herpaantua. Muutama päivä sitten verkkoon ladattu video on saavuttanut alle viikossa yli puoli miljoonaa katselukertaa.