Teiniä puukotettiin – otti selfien sairaalassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Matti eestä, Matti takaa, Matti istuu, Matti makaa. Tätä on nykyään sosiaalisen median kuva-anti, kun ihmiset julkaisevat ahkerasti itsestään omakuvia, eli selfieitä, joita myös meitsieksi kutsutaan.

Instagram
Instagram

Jokaiseen tilanteeseen pitää saada kasvonsa mukaan ja näin teki myös puukosta saanut Nate Scimio. Nuori mies oli joutunut Pittsburghissa sijaitsevassa Franklin Senior High Schoolin lukiossaan puukottajan uhriksi, kun hän oli päättänyt käynnistää koulussa palohälytyksen pelastaakseen muut oppilaat iskulta.

Sankarinuorukainen oli toimitettu sen jälkeen sairaalaan paikattavaksi, mutta ennen tohtorille menoa oli hän päättänyt ottaa itsestään peilin kautta omakuvan Instagramiin.

Pian kuvan julkaisemisen jälkeen myös toimittaja oli löytänyt kuvan netistä ja yritti ottaa sen avulla yhteyttä puukotuksen uhriin. Valitettavasti mehukkaalla tarinalla lukuarvoa tavoitteleva journalisti ei röyhkeän ajoituksen lisäksi osannut kutsua lukiolaista edes oikealla nimellä. Asian huomasi ensimmäisenä nettijulkaisu Upproxx.