10 asiaa, jotka tekevät modernin herrasmiehen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eräs syy siihen, että parisuhteissa on nykyään paljon haasteita, voi olla vaikkapa siinä, että sukupuoliroolien rajat ovat viime vuosina hälventyneet. On epäselvää, miten naiset haluavat miesten toimivan ja toisinpäin. Toisaalta kaikilta odotetaan aktiivisuutta ja energisyyttä, mutta treffaillessa miehen olisi hyvä antaa johtaa peliä.

Elite Dailyn mukaan herrasmiehen käytös on edelleen toivottua urosten suunnalta. 10 vinkin avulla kuka tahansa kaksilahkeinen pääsee tällaisen elämäntavan alkuun – kaikkihan alkaa tunnetusti korvien välistä.

1. Ole avoin ja selkeä intentiosi suhteen. Kerro naiselle, mitä tahdot. Jos haluat hänet, kerro se suoraan. Älä lähde pelaamaan pikkupoikien pelejä ja leikkimään arvuuttajaleikkejä. Todellinen kiinnostus, sinnikkyys ja vaivannäkö palkitaan usein romanttisen suhteen alulla.

2. Jos et halua jatkaa, älä teeskentele. Joskus tiedämme jo ensimetreillä, ettei juttu tule toimimaan, ja että tässä ei ole se loppuelämän kumppani. Kuitenkin jatkamme tapailua. Anna toiselle sen verran armoa, että lopetat tapailun, jos et ole tosissasi.

3. Kuuntele oikeasti, kun nainen puhuu. Tämä tarkoittaa sitä, että tosiaan olet kiinnostunut siitä, mitä deittisi puhuu. Keskustelu vaatii kykyä olla läsnä, joten älä katoa ajatuksiisi, kun kaunotar paljastaa sinulle elämänsä saloja. Mikäli jutut saavat sinut tylsistymään, mieti, oletko valmis jatkamaan treffailua pidemmän päälle.

4. Kunnioita hänen yksilöllisyyttään. Kauniskaan nainen ei ole objekti tai seksinukke. Hän on ihminen, sielu, sydän. Et omista naista, vaikka jakaisit hänen kanssaan vuoteen ja jopa elämäsi. Toinen ihminen vierelläsi on aina ihme, josta kannattaa olla kiitollinen. Mieti, miten onnekas olet, kun olet löytänyt yhteensopivan kumppanin.

5. Kunnioita hänen yksityisyyttään. Deittailu vaatii jonkin verran luottamusta, etkä voi alkaa esimerkiksi käymään naisesi tekstiviestejä läpi siinä pelossa, että hän ottaa yhteyttä eksäänsä. Mustasukkaisuus ajaa suhteen karikoille nopeasti. Anna hänelle luottamus – jos hän on elämäsi nainen, hän on sen arvoinen. Ihminen on epäluotettava vasta käytännön näyttöjen perusteella.

6. Tue hänen unelmiaan ja vahvista hänen itsetuntoaan. Herrasmies ei pelkästään avaa ovia ja maksa kahvilan laskua – hän todella suhtautuu naiseen positiivisesti ja näkee tämän prinsessana. Tyttöystäväsi ansaitsee tulla kohdelluksi erityisenä, koska sitä hän on. Olet hänet valinnut, hän on sinun elämäsi auringonpaiste. Näytä arvostus kunnolla – älä pelkää suurieleisyyttä.

7. Älä valehtele hänelle. Vaikka väärinymmärryksen vaara olisi olemassa, ole silti rehellinen. Nainen luottaa sinuun, kun olet vilpitön ja kerrot asiat niin kuin ne näet. Hän haluaa ymmärtää sinua ja tukea sinua – siispä voit uskoa hänelle myös niin sanotun ruman totuuden.

8. Tee hänen olonsa erityiseksi. Herrasmies saa naisen tuntemaan olonsa kuningattareksi. Osta kukkia, keitä teetä, kehu hänen asuaan ja ehostustaan. Mieti, miten hän päivittäin tuottaa sinulle iloa ja kerro se hänelle. Vie yhteisille matkoille, osta kauniita koruja, tarjoa päivällinen huippuravintolassa. Hän on sen arvoinen.

9. Tee hänen olonsa turvalliseksi. Tämä on yllättävän tärkeä asia parisuhteessa. Moni ihminen reagoi tunteikkaasti tilanteissa, koska tuntee olonsa turvattomaksi ihmisten seurassa. Kun välillänne on luottamus ja hyvä olo, nainen tuntee olonsa turvalliseksi. Siten hän voi tullaa suojakuorten alta sellaisenaan ja näyttää omat salaisuutensa ja sisäiset aarteensa.

10. Älä hylkää häntä. Moni psykologi on väittänyt, että hylätyksi tullut ihminen hylkää helposti myös toisen. Vaikka tulisi minkälainen tilanne vastaan, pysy naisesi rinnalla. Uskollisuus ja lojaalius on kultaakin kalliimpi asia elämässä. Kun pysyt huonoina hetkinä hänen vierellään, siteenne muodostuu vankaksi. Tämä periaate näyttää sen, rakastatko todella, ja oletko tosissasi hänen suhteensa.