Hugh Hefner täytti 88 vuotta – katso kuvat synttäribileistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner täytti 2. huhtikuuta 88 vuotta. Mies on järjestänyt Playboy-kartanoksi kutsutussa kodissaan vuosien aikana ikimuistoisia tapahtumia ja nyt miehen syntymäpäiviä juhlittiin Casablanca-elokuvaa katsellen.

Hugh Hefner kutsui ystävänsä viettämään syntymäpäiviään Playboy-kartanoon kuuluisan vuonna 1942 julkaistun Casablanca-elokuvan merkeissä. Usein kaikkien aikojen parhaiden elokuvien joukkoon äänestetty Casablanca houkuttelikin paikalle joukon eturivin vieraita, jotka olivat pukeutuneet parhaimpiinsa. Miesten pukukoodiin kuului valkoinen takki ja musta rusetti, naisilla oli iltapuvut tyylinsä mukaan.

Lähellä Beverly Hillsiä sijaitseva Playboy-kartano on upea rakennus, jossa on 30 huonetta ja asuinpinta-alaa yli tuhat neliömetriä. Lukaali sijaitsee 2,31 hehtaarin tontilla ja se on yksi Los Angelesin alueen suurimmista yksityisasuntotonteista. Viihdemoguli asteli reilu vuosi sitten alttarille 60 vuotta nuoremman tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. 27-vuotiasi neitokainen ylisti hiljattain Hughin olevan hänen elämänsä rakkaus.