Pariskunnalla hellä hetki meren äärellä – silminnäkijä kuvasikin videolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Uskomattomia näkyjä voi tulla vastaan täysin arkisena päivänä, vaikka olisi huono sää. Ihana ja romanttinen hetki on täysin ihmisen oma valinta. Nyt eräs pariskunta on ikuistettu hellässä hetkessä keskellä tuulista aallonmurtajaa Britanniassa, Tyne and Wearin kaupungissa.

YouTube
YouTube

Ohikulkija Carrie McGabe onnistui kuvaamaan näyn, jossa mysteeripari tanssi huonolla säällä toistensa seuraan lumoutuneena. He tempautuivat hetkeen ja pistivät jalalla koreasti yli tunnin ajan.

Rakastavaiset harjoittelivat yhdessä muun muassa swing-tansseja ja rumbaa. McGabe nautiskeli maisemasta perheensä kanssa, kun hän huomasi romanttisen hetken, eikä voinut olla taltioimatta sitä kameralle. 34-vuotiaan floristin mielestä näky oli yllättävä.