NBA-tähti pelasti huonosti – fani etsi kadonneita taitoja netti-ilmoituksella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Faneja on ennen pidetty uskollisina, ja he ovat monesti kannattaneet tiettyä urheilujoukkuetta läpi elämänsä. Nyt tuntuu, että ajat ovat muuttuneet ja yleisö odottaa tuloksia. NBA-tähti Paul George sai kokea tämän karvaalla tavalla, kun hänestä tehtiin kyseenalainen ilmoitus Craigslist-sivustolle.

Indiana Pacers -joukkueessa tähtipelaaja on pelannut viime aikoina heikommin, joten yksi fani laittoi koomisen, mutta surkean ilmoituksen kuuluisalle myyntisivustolle. Sillä haettiin Paul Georgen kadonnutta lahjakkuutta. Kuva ilmoituksesta päätyi myös Twitteriin.

– NBA-supertähti Paul Georgen lahjat ovat kadonneet. Olemme epätoivoisia saamaan ne takaisin kehoon ennen kuin NBA pudotuspelit alkavat parin viikon päästä. Olemme etsineet joka paikasta. Strippiklubeilta. Seksikaupoista. Vammaisten vuorelta. Tunnelmamaasta. Ei onnea tähän mennessä. Hänen hyppyheittonsa on ollut hukassa joulukuusta lähtien, kirjoitti fani sivustolla.