Harry Styles vaihtoi taas naista – mallikaunotar uusintakierrokselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuosion saavuttaneen One Direction -yhtyeen kultapoju Harry Styles on tunnettu naistenmies. Hänen kuuluisien tyttöystävien kirjo on huikea, kun joukossa seisovat muun muassa Cara Delevingne, Caroline Flack, Taylor Swift ja Kardashianien klaaniin kuuluva Kendall Jenner.

Nyt Harry Stylesin kerrotaan lähentyneen 25-vuotias Daisy Lowen kanssa. Nainen on laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen rokkari Gavin Rossdalen tytär sekä saavuttanut tuntuvasti jalansijaa mallimaailman parissa. Harryn kerrotaan viettäneen aikaansa Daisyn kanssa jo joulukuussa, jolloin ensimmäiset pikkulinnut lauloivat heidän romanttisista tunteistaan. Pari on kuitenkin tietoisesti vältellyt julkisuutta yhdessä, Daily Star tietää.

Daisy Lowe ja Harry Styles tapasivat yhteisen ystävänsä Alexa Chungin syntymäpäivillä ja heillä kerrottiin synkanneen ensitapaamisestä lähtien. No Doubt yhtyeen kaunis laulaja Gwen Stefani on naimisissa Daisy Lowen isän kanssa. Harry Stylesin tiedetään tuntevan mieltymystä itseään vanhempiin naisiin.