Nyt naiset ovat kateellisia! Jimmy Kimmel ja Johnny Depp suutelivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viisikymmentä vuotta viime vuonna täyttänyt Hollywoodin todellinen näyttelijäkomistus ja naisten märkä päiväuni Johnny Depp on pian ukkomies. Tästä järkyttävästä uutisesta huolimatta emme ole kääntäneet selkäämme miehelle. On silti tilanteita, jolloin kovakin fani saattaa tuntea pistävää kipua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Maailma voi tuntua epäreilulta, kun keskusteluohjelman isäntä Jimmy Kimmelkin pääsee suutelemaan kunnolla supertähteä. Kyseinen tilanne sattui äskettäin Kimmelin ohjelmassa, jossa miehet keskustelivat Deppin uudesta Transcendence-elokuvasta. Suudelma antoi erikoisen käänteen juttuhetkelle. Kyseessä oli lyhyen ajan sisällä jo toinen miesten suudelma, sillä edellisen kerran Kimmel ja Depp suutelivat heinäkuussa 2013 samaisessa studiossa.

YouTube
YouTube

Johnny Depp kosi taannoin tyttöystäväänsä 27-vuotiasta Amber Heardia jouluaattona ja nainen vastasi hänelle myöntävästi. Vaikka virallista hääpäivää ei ole vielä päätetty, tietää Now-lehti, että Depp aikoo kutsua juhliin ystävänsä muusikko Keith Richardsin. Hääpari myös toivoo, että mies esittäisi juhlassa muutaman kappaleen Rolling Stones -yhtyeensä kanssa.

PÄIVITYS: Suutelijoiksi korjattiin Jimmy Kimmel ja Johnny Depp, kuten viime kesän videossakin.