Tullimiehetkin ällistyivät – huumekätkö löytyi odottamattomasta paikasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huumeiden salakuljettajat keksivät kerta toisensa jälkeen mitä uskomattomampia keinoja laittomien aineiden kuljettamiseen rajojen yli tai ali. Yleisin tapa lienee huumeiden kätkeminen omiin ruumiinaukkoihin. Nyt apuna on kuitenkin käytetty poikkeuksellisesti vuohea.

Trinidadin Port of Spainista New York Cityn kansainväliselle John F. Kennedyn lentokentälle matkustanut mies joutui Yhdysvaltojen rajatarkastajien tarkempaan syyniin. Hänen mukanaan oli nimittäin kilotolkulla pakastettua vuohen lihaa. Pian tutkijat löysivät lihan sisältä jotain sinne kuulumatonta, nimittäin 3,33 kiloa kokaiinia.

Lastin katukauppa-arvo on noin miljoona euroa. Mies väitti, että hänellä ei ollut tietoa kokaiinin olemassaolosta ja oli kuljettanut vuohenlihaa syömisatarkoituksessa. Pian hänen jälkeen samalla lentokentällä paljastettiin toinen trinidadilainen, joka oli piilottanut yhden kilon kokaiinia huolellisesti nivusiinsa, Gothamist uutisoi.