Todellinen äijäannos! Leivässä 26 eri täytettä – yksi jokaisesta aakkosesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvallat, tuo rasvaisten kaloripommien luvattu maa. Siellä taistellaan annosten kokoluokissa, ahmimisennätyksissä ja siitä, kuka keksii kaikista hurjimman herkun. Netissä äijäruokien kuningasannoksista bloggaava Dude Foods on nyt esitellyt mahtavan aakkossämpylän.

Dude Foods
Dude Foods

Bloggaaja päätti tehdä leivän, jonka väliin tulisi yksi täyte jokaista aakkosen kirjainta kohden. Englannin kielen aakkosissa on yhteensä 26 kirjainta, joten sen myötä herkkuun tungettiin myös sama määrä syötävää. Lopputulos on äimistyttävä, sillä leivän sisällä ovat nämä tuotteet.

– Avocado, eli avokado– Bacon, pekoni– Cheese, juusto– Doritos, maissilastuja– Egg, kananmuna– Fish sticks, kalapuikkoja– Garlic bread, valkosipulileipä– Ham, lihaa– Italian sausage patty, makkarapihvi– Jalapeño peppers, jalopenoja– Krispy Kreme donut, donitsi– Lettuce, salaattia– Mac ‘n cheese, juustomakaronia– Noodles, nuudeleita– Onion rings, sipulirenkaita– Pepperoni, pepperonimakkaraa– Queso blanco dip, sulatejuustoa– Ramen noodles, ramen nuudelia– Spinach, pinaattia– Turkey burger, kalkkunajauhelihapihvi– Usinger’s bratwurst, saksalainen makkara– Veal Parmesan, parmesaanijuustoraastetta– Waffle, vohveli– Xylocarp, xylocarp-hedelmä– Yams, hilloja– Zucchini, kesäkurpitsa