Kaupan henkilökunnalla oli ylimääräistä aikaa? Limutölkeistä näyttävä teos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet muistavat lapsuudestaan tutun animaatiosarjan, jossa seikkailivat teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat. Turtlesien tähdittämä uusi elokuva saa ensi-iltansa tänä vuonna elokuussa, mutta nyt eräs limonadikuski on ottanut varaslähdön elokuvan tunnelmaan.

Redditor nimittäin julkaisi kuvan paikallisesta ruokakaupastaan, jonne oli taiteiltu limonadipakkauksista näyttävä asetelma kuuluisista mutanttininjakilpikonnista. Leonardon, Donatellon, Rafaellon ja Michelangelon kuvat erottuvat taustasta hyvin, ja tämä jos mikä on parhainta hyllyasettelua pitkään aikaan.

Tänä vuonna ilmestyvässä Michael Bayn ohjaamassa Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa näyttelevät muun muassa Megan Fox, Pete Ploszek, Noel Fisher, Jeremy Howard, Alan Ritchson, Danny Woodburn, William Fichtner, Will Arnett ja Whoopi Goldberg. Tarina perustuu alkujaan Kevin Eastmanin ja Peter Lairdin tekemään sarjakuvaan. Toimintaelokuvassa käsitellään New Yorkin ylle laskeutunutta alamaailman pimeyttä, joka johtuu Silppurista ja hänen miehistään.