Supertähti naamioitui toimittajaksi – kysyi ihmisiltä mielipidettä itsestään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tunteellisen miehen maineen musiikkibisneksessä saanut Drake on tällä hetkellä varattu mies, kun hän onnistui viimein nappaamaan pitkän liehittelyn jälkeen popkaunotar Rihannan sydämen. 27-vuotias kanadalainen tähti julkaisi viimeisimmän Nothing Was the Same -albumin viime vuonna.

YouTube
YouTube

Drake uutisoitiin äskettäin pääsevän juontamaan ESPY-urheilugaalaa. Hänet lähetettiin kadulle kuuntelemaan valepuvussa, mitä ihmiset oikeasti ajattelevat asiasta. Asialla oli Jimmy Kimmel keskusteluohjelmansa kanssa. Lopputulos on huvittava, sillä rap-tähti kyseli ihmisiltä kokemuksia illasta, jota ei ole vielä oikeasti tapahtunut.

Drake, eli Aubrey Drake Graham syntyi vuonna 1986 Kanadan Torontossa. Hänen kovimpiin rap-hitteihinsä lukeutuvat Best I Ever Had, Succesful, Over, Find Your Love, Take Care, Started from the Bottom ja Hold On, We’re Going Home. Räppäri on kirjoittanut myös salanimellä kappaleita muille artisteille, kuten Alicia Keyesille, Jamie Foxxille ja Trey Songzille.