Elvyttäjänsä löytäneen Juhan vaimo blogissaan: ”Hetki, jolloin elämä pysähtyi”

Ohhoh! · Stara.fi

Viime viikolla osoitettiin jälleen sosiaalisen median voima, kun oululainen yrittäjä etsi Facebookin kautta hänet elvyttänyttä henkilöä. Oikea henkilö löytyi jo parissa tunnissa, kun sankari soitti pelastamalleen miehelle. Nyt yrittäjän vaimon koskettava kirjoitus on julkaistu verkossa.

34-vuotias yrittäjä Juha Ahola sai huhtikuun alussa yllättäen sydänkohdauksen lenkillä. Ohikulkija huomasi tilanteen ja elvytti miehen pelastaen todennäköisesti hänen henkensä. Nyt tapaukseen on saatu myös toinen näkökulma, kun Aholan Milla-vaimo kirjoittaa tapahtumista koskettavasti blogikirjoituksesssaan. Hän käy läpi kohtalokkaan illan ja sen jälkeisten päivien tapahtumia.

– Hoitaja hätääntyi kuullessaan, että miehelläni oli ollut tyttö mukana. Sanoin, että mun täytyy alkaa soittaa puheluja. Kädet täristen soitin mieheni veljelle ja kerroin mitä oli tapahtunut. Ei ole mitään kauheampaa kuin kertoa jollekin jotain näin kamalaa. Tuntui kuin sydämeni olisi tullut rinnasta ulos, blogikirjoituksessa kerrotaan.

Lisäksi vaimo kiittää saamastaan tuesta.

– Tahdon kiittää sydämeni pohjasta kaikkia niitä ihania ihmisiä, jotka ovat meitä lähestyneet. On mahtava huomata, että teitä on paljon!!! Olemme niin kiitollisia myös teistä ja teidän tuestanne. Elämä ilman ystäviä, on kuin kukkamaa ilman kukkia. Näin se on.