Kate Upton haluaisi pienemmät rinnat: ”Olisi paljon helpompaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmessa vuodessa maailmanmaineeseen noussut 21-vuotias Kate Upton lukeutuu tämän hetken suosituimpiin mallikaunottariin. Sports Illustratedin -uimapukunumerossa poseerannut kurvitar tunnetaan etenkin hänen rintavasta figuuristaan ja äskettäin hänen kerrottiin esittelevän sulojaan pian myös valkokankalla.

Kuva: Beach Bunny
Kuva: Beach Bunny

– Toivon joka päivä, että minulla olisi pienemmät rinnat. Voisin tällöin käyttää ohutolkaimisia toppeja ja pienikokoisempia bikineitä. Ajattelen päivittäin, että pienirintaisena olisi paljon helpompaa. Olisi upeaa, että poven voisi panna halutessaan takaisin, hän kertoi The Sunille.

Kolmessa vuodessa yli neljän miljoonan dollarin omaisuuden kerryttänyt mallikaunotar tahtoo silti antaa itsestään positiivisen esikuvan teinitytöille. Hän tunnustaa rakastavansa isoja rintojaan joka tapauksessa ja tahtoo myös nuorten naisten olevan tyytyväisiä itseensä.

– Negatiiviset ajatukset tuhoavat itsetunnon. Olet paljon onnellisempi, jos rakastat itseäsi ja hyväksyt ulkonäkösi.

Kuva: Victoria's Secret
Kuva: Victoria’s Secret
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nykyisin sinkkuelämää viettävä tähti avasi äskettäin oman Instagram-tilin ja sai vuorokaudessa yli 100.000 seuraajaa. Kate Upton tullaan tänä keväänä näkemään ensimmäisessä elokuvaroolissa. The Other Woman -elokuvassa Cameron Diazin esittämä nainen saa tietää poikaystävänsä olevan naimisissa, ja liittoutuu tämän Leslie Mannin esittämän vaimon kanssa kostaakseen miehelle. Kate Upton esittää miehen kolmatta rakastajatarta.