Mies oli liian hyvä harrastamaan seksiä – tuomittiin vankilaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vankilaan voi päätyä monen rötöksen takia, mutta harvemmin syynä on liian nautinnollinen rakastelu. Nyt erään italialaisen miehen kerrotaan kuitenkin saaneen tyttöystävänsä kirkumaan niin kovaäänisesti seksin aikana, että hänet tuomittiin lopulta kuudeksi kuukaudeksi vankilaan.

42-vuotias mies piti toiminnallaan naapureitaan hereillä yöaikaan, minkä vuoksi 12 naapuria nosti kanteen häntä vastaan. Paduan alueen asukkaat valittivat öisistä huudoista ja voihkinnasta, jotka häiritsivät asuinalueen rauhaa.

Tuomari tulkitsi asian niin, että italialaismies vainosi naapureitaan, ja teki tästä varoittavan esimerkin. Syytetty yritti puolustautua kommentoimalla, ettei hyvä seksi ole syy tuomioon, mutta hän ei saanut tuomaria puolelleen. Mies aikoo valittaa tuomiosta, uutisoi The Local -sivusto.