Postinjakajalla sivubisnes – myi huumeita jakeluautosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet huumeita myyneistä tahoista ja siitä, että samaan aikaan kun Coloradossa ja Washingtonissa kerrytetään verotuloja huumeiden laillistamisen kautta, hierovat muualla rikolliset käsiään tyytyväisesti yhteen.

Huumebisneksessä liikkuu paljon rahaa, ja siksi moni sortuu laittomuuksiin paremman toimeentulon saavuttamiseksi. Harvoin kuitenkaan bisnestä pyöritetään yhtä julkealla tavalla kuin 29-vuotias Yhdysvaltojen postin työntekijä.

Hän nimittäin myi kannabista suoraan posti autosta työpaikkansa parkkipaikalla, NewsDay uutisoi. Kukinnon lisäksi hän kauppasi myös kannabiksesta valmistettuja tuotteita laajalla valikoimalla.

Kerroimme äskettäin lukiolaisesta, joka myi kannabiskakkuja rahoittaakseen itselleen juhlamekon prom-tanssiaisiin. Tyttö jäi kuitenkin laittomuuksista kiinni, kun yksi lukiolaisista toimitettiin sairaalaan kannabiskakkujen aiheuttamien oireiden vuoksi.