Upea versio! Daft Punkin hitti intialaisella perinnesoittimella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Daft Punk oli yksi viime vuoden suosituimmista yhtyeistä ja sen viime vuonna julkaisema Get Lucky -kappale keräsi muutamassa kuukaudessa yli 100 miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa. Biisiä on varioitu joidenkin mielestä vähintään yhtä monta kertaa.

YouTube
YouTube

Nyt YouTubessa niittää suosiota intialaisen miehen video, jolla hän soittaa Daft Punkin hittikappaleesta oman version tumbi-nimisellä perinnesoittimella. Videon parasta antia on kuitenkin oranssissa turbaanissa hytkyvä artisti, joka tuo väkisin hymyn huulille. Intialainen Get Lucky toimii hyvin ja tuo mieleen bhangra-musiikin aidoimmillaan. Tumbissa on vain yksi kieli, joten sen soitto vaatii harjoittelua ja sorminäppäryyttä.

Spotify-musiikkipalvelun tilastojen mukaan Get Lucky -hittikappaletta on kuunneltu palvelussa jo yli 111 miljoonaa kertaa. Kyseessä on Spotifyn historian kuunnelluin kappale. MusicAllyn mukaan yhtyeellä on myös Spotify-ennätys eniten 24 tunnin sisään kuunnellusta kappaleesta. Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat Get Luckyn lisäksi Around the World, One More Time ja Robot Rock.