Tsekkikaunotar Karolina näyttäytyi bikineissä – upea vartalo!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman menestyneimpiin supermalleihin vielä kymmenen vuotta sitten lukeutunut tsekkikaunotar Karolina Kurkova on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa. Tähti on yrittänyt luoda uraa näyttelijänä, mutta ei kovin suurella menestyksellä.

Nyt 30-vuotias vaaleaverikkö on kuvattu lomailemassa aikaa St. Bartsin luksussaarella Karibianmerellä. Tähti esitteli edelleen vaikuttavaa vartaloaan nauttiessaan auringosta saaren rantahietikolla.

Tsekkiläissyntyinen huippumalli Karolina Kurkova nousi aikoinaan tähdeksi jo 16-vuotiaana saatuaan kiinnityksen Victoria’s Secret -merkin malliksi. Sittemmin hän on yrittänyt saada mallintöiden lisäksi jalansijaa myös näyttelijänä. Karolina on poseerannut catwalkeilla ja mainoskuvissa myös lukuisten muiden arvostettujen muotimerkkien nimissä. Hänet valittiin vuonna 2002 Vogue-lehdessä vuoden supermalliksi. Vuosina 2008 – 2009 Karolina on nähty muutaman elokuvan sivuosassa.