Tamperelaisen perheenäidin uskomaton muodonmuutos – Nellistä tuli fitness-kaunotar

Fitness · Stara.fi

Monet lasten myötä lisäkiloja saaneet perheenäidit voivottelevat elopainoaan ja toteavat, ettei painoa saa enää millään normaalilukemiin. 35-vuotias tamperelainen Nelli Eskola on kuitenkin nyt osoittanut, että oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla tuloksena voi olla fitness-kaunotar.

Julkaisu käyttäjältä Fitfarm.

Kahden lapsen äiti aloitti fitness-vartalon tavoittelemisen tammikuussa 2012 ja kuntosaliharjoittelun saman vuoden lokakuussa. Varsinainen dieetti alkoi lokakuussa 2013 ja kesti 27 viikkoa. Kodin- ja lastenhoidon lomassa motivaatiota riitti myös omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, ja kuntokuurin tavoite asetettiin haasteelliseksi.

– Asetimme Bullin kanssa tavoitteeksi kevään 2014 bikinifitness kilpailut. Pt:t olivat säännölliset Tero Kivisen kanssa ja aina joskus tuntui että eihän tästä mitään tule, jalat olivat viikon niin tulessa, että hyvä kun istuun pääsi, eli KIVENKOVIA harjoituksia, Eskola kirjoittaa FitFarmin Facebook-sivuilla.

– Nyt olen saanut unelmani ja tästä sitten matka jatkuu, ties mihin… Mutta lähtökohta on ainakin -25 kg kevyempi rokata. Katsotaan mihin tie vie. Mottoni onkin että; turha valittaa pienistä, yleensä se kaikki on itsestä kiinni.