Suomen homopostimerkit otsikoissa maailmalla: ”Ei olisi mahdollista Yhdysvalloissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itella kertoi äskettäin, että se kunnioittaa maailmankuulun suomalaisen taiteilija Touko Laaksosen teoksia julkaisemalla syyskuussa niille omistetun postimerkkisarjan. Tieto seitsemän postimerkin sarjasta levisi nopeasti maailmalle, jossa se on nyt noussut otsikoihin.

Itella
Itella

Varsinkin Yhdysvalloissa tieto Tom of Finland -postimerkeistä on otettu vastaan positiivisesti yllättyneenä. Postimerkeistä on uutisoinut muun muassa arvostettu The Washington Post, joka vertasi julkistusta Yhdysvalloissa aiemmin julkistettuihin Harwey Milk -postimerkkeihin. Suomen postimerkit ovat kuitenkin selvästi rohkeampia kuin Atlantin takana.

– Yhdysvalloissa on monia cooleja postimerkkejä, mutta on vaikea kuvitella, että Yhdysvalloissa nähdään tulevaisuudessa niin homoeroottisia postimerkkejä kuin Suomessa. Ensi syksynä maassa ryhdytään myymään postimerkkejä, joissa nähdään itsevarmaa ja ylpeää homoerotiikkaa Tom of Finlandilta, joka on maailman eniten vaikutteita tuonut homopornon taiteilija, Slate-verkkolehti kirjoitti.

Itella
Itella
Itella
Itella