Toimittaja väitti kaahausvideota huijaukseksi – NASCAR-tähden kosto oli suloinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerrroimme reilu vuosi sitten Pepsin mainosvideosta, jossa pahaa-aavistamaton autokauppias sai elämänsä kyydit, kun autonostajaksi naamioitunut mies oli todellisuudessa NASCAR-sarjan kilpa-autoilija Jeff Gordon. Monet kriitikot epäilivät videota huijaukseksi.

Yksi videota ”feikiksi” väittänyt oli Jalopnik-verkkomedian toimittaja Travis Okulski. Sittemmin Jeff Gordon tiimeineen järjesti toimittajalle osoituksen videon aitoudesta. Tällä kertaa Gordon pukeutui valeasuun taksikuskiksi, joka otti toimittajan kyytiin.

Sen jälkeen poliisiauto pysäytti taksin ja varsinainen tempaus alkoi. Videolla toimittaja nähdään pelkäämässä kuollakseen taksin takapenkillä. Jeff Gordon on nelinkertainen NASCAR-sarjan voittaja.