Pettämishuhut vahvistuivat! Tori Spellingin avioliitto kriisissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä äidin roolissaan. Eräästä Hollywoodin rikkaimmista perheistä tuleva näyttelijä on nyt ajautunut miljonääristä vararikkoon ja nyt myös hänen avioliittonsa rakoilee pahemman kerran.

Huhut saivat vahvistuksen, kun Tori Spellingin aviomies Dean McDermott on tunnustanut pettäneensä vaimoaan. Mies teki shokkitunnustuksen äskettäin parin tähdittämän realityohjelman trailerissa ja mies kertoi syrjähypyn olleen hänen elämänsä pahin painajainen. Dean hakeutui asian tunnustamisen jälkeen hoitolaitokseen henkilökohtaisten ongelmien takia. Parilla on tiedetty olevan kriisejä, mutta pettämisuutinen tuli faneille ja vaimolle yllätyksenä.

– Olen todella vihainen. En olisi pystynyt antamaan hänelle enempää seksiä. En usko, että hän tulee koskaan olemaan tyytyväinen vain minun kanssani, Tori raivosi televisio-ohjelmassa.

Tori on kirjoittanut muistelmiinsa jo vuonna 2010, että petetyksi tuleminen on yksi hänen suurimmista peloista. Hän on silti pitänyt miestään avioliitolle omistautuneena ja Dean on aina kertonut, että ei voisi koskaan pettää vaimoaan. Heidän kahdeksan vuotta kestänyt avioliitto on nyt vakavissa ongelmissa.

Taannoin paljastui, että Tori on mukana pornovideolla, joka on päätynyt vääriin käsiin. Vivid Entertainment haluaisi julkaista videon ja maksaa siitä sievoisen summan Spellingille. Tori ei ole kuitenkaan suostunut sopimukseen, vaikka se pelastaisi hänen perheensä häädöltä. Dean McDermottilla ja Tori Spellingillä on neljä lasta ja kaikki ovat alle seitsemänvuotiaita. He avioituivat vuonna 2006.