Juopunut venäläinen yritti korkean aidan yli – tulos kuin sketsiviihdettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nettiin ladataan päivittäin huvittavia videoita rakkaan itänaapurimme maanmiesten tähdittäminä, ja yleensä niillä joko törttöillään humalassa tai sekoillaan liikenteessä. Nyt näemme videon miehestä ja vihreästä leikkipuiston rauta-aidasta. Näistä elementeistä riittää huvia kahdeksi minuutiksi.

YouTube
YouTube

Humalainen mies tunkee itsensä jostain syystä aidan raon läpi. Kauempaa katsottuna rako näyttää liian ohuelta vatsakkaalle miehelle, mutta pian hän kuitenkin saa ujutettua itsensä toiselle puolelle. Sen jälkeen aavistuksen verran tasapainossaan horjuva herra kulkee aidan vierustaa, kunnes huomaakin olevansa väärällä puolella – leikkipuistossa.

Venäläinen ei kuitenkaan tahdo etsiä korkeasta aidasta mahdollista porttia, vaan päättää kokeilla voimiaan kiipeämällä aidasta yli. Samaan aikaan, kun mies roikkuu aidassa yhden käden ja toisen jalan varassa, kulkee aidan vieressä olevasta avoimesta portista toinen henkilö. Viimeinkin mies löytää keinon päästä takaisin vapauteen.