Kissa katosi – emäntä lupasi löytöpalkkioksi suuseksiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kadonneen lemmikin omistaja saattaa hätääntyä, kun omaa Mustia tai Mirriä ei vain kuulu kotiin muutamien tuntienkaan päästä. Usein omille teilleen jolkotelleet eläimet palaavat karkuretken jälkeen kotiin. Näin ei ole kuitenkaan käynyt brittiläiselle Clare Greenhillille.

Sunday Sport
Sunday Sport

20-vuotias nainen otti rankemmat keinot käyttöön löytääkseen kadonneen Geoff-kissansa. Hän lupaa nimittäin ilmoituksessaan suihinoton kissimirrin löytäjälle, Sunday Sport -lehti uutisoi. Naisen markkinointitekniikka on kuitenkin sen verran erikoinen, että todennäköisesti tulosta saavutetaan. Clare kertoo nimittäin tarjoavansa suuseksiä, koska hänellä ei ole rahaa, jolla maksaa löytöpalkkiota. Mutta keinohan se on tämäkin – maksaa luonnossa.