Pullo kiertää Lindsay Lohanin perheessä – äiti joutui yhdyskuntapalveluun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Lindsay Lohan on ollut viime vuodet otsikoissa lähinnä päihdehuuruisen elämäntyylinsä vuoksi. Taannoin tähti yritti selvitä ongelmistaan vieroitushoidon avulla, mutta retkahti jälleen ryyppäämään viime viikonlopun Coachella-festivaaleilla.

Päihdeongelmien tiedetään olevan näyttelijän saama ikävä verenperintö, sillä myös hänen vanhempansa ovat painineet samojen asioiden kanssa. Nyt Lindsay Lohanin äiti Dina Lohan on tuomittu sadan tunnin yhdyskuntapalveluun humalassa ajamisesta. Dina Lohan oli ajellut autoa päihtyneenä viime vuoden syyskuussa ja hänet tuomittiin tällä viikolla.

Lisäksi Lohanin äidin täytyy osallistua pakolliseen rattijuopoille tarkoitettuun ohjelmaan sekä maksaa oikeudenkäyntikulut ja sakot. 51-vuotiaan naisen ajokortti on hyllytetty ja hänen autoonsa on asennettu alkolukko, TMZ raportoi.

Dina Lohan oli ajanut 77 mailin tuntinopeutta alueella, jossa oli ollut 55 mailin rajoitus, eli hänellä oli ollut ylinopeutta noin 36 kilometriä tunnissa. Hän oli puhaltanut alkometriin kaksinkertaisesti yli sallitun rajan. Dinan alkoholiongelmista on tiedetty yleisesti jo ennen tätä tapausta ja Lindsaylle on tarjottu suuria summia elämänsä paljastuskirjan kirjoittamisesta. Myös Lindsayn isällä Michaelilla tiedetään olevan luurankoja kaapissa päihteisiin liittyen. Lindsay Lohan retkahti äsken juomaan, vaikka hän vietti viime vuonna pitkän jakson vieroitushoidossa kuudetta kertaa.