Näissä asioissa Smoukahontas on surkea – itseironinen tunnustus

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pietarsaaren lahja maailmalle, Sara Maria Forsberg, tunnetaan kansainvälisesti paremmin nimellä Smoukahontas. Nuori neitokainen nousi YouTube-hitiksi ilmiömäisillä videoillaan, joissa hän onnistui matkimaan eri kieliä ja musiikkigenrejä. Nyt tummahiuksinen kaunotar nähdään uusimmalla videollaan.

YouTube
YouTube

Things I Suck At -video kertoo nimensä mukaisesti asioista, jotka eivät ole Forsbergilla hanskassa. Vaikka Sara on suuntaamassa rapakon taakse viihdebisnekseen, ja allekirjoitti äskettäin kahden vuoden mittaisen rahakkaan työsopimuksen Los Angelesissa, on hänelläkin jotain opeteltavaa.

Sara voisi esimerkiksi harjoitella lisää matematiikkaa, venyttelyä, asuntonsa siivoamista ja äijäpunnerruksia. Hän ei myöskään osaa käyttää kameransa zoomia oikein, eikä YouTube-tähti myöskään koe omaavansa tulevaisuutta laulun sanoitusten kirjoittajana.