Supermalli-Nicole rohkeassa topless-kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla, ja parhaillaan hän tekee näyttävää läpimurtoa myös viihdelehtien sivuilla. Viime aikoina Nicole on ollut otsikoissa jouduttuaan ilmiriitoihin toisen huippumallin, Naomi Campbellin kanssa.

Nyt 28-vuotias mallikaunotar nähdään Maxim-miestenlehden australialaisen version kannessa. Nicole Trunfio poseeraa erittäin rohkeassa kansikuvassa lähes ilkosillaan, yllään vain punaiset bikinien alaosat.

Australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin italialaisia juuriakin omaava Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina. Hän seurustelee parhaillaan muusikko Gary Clark Jr:n kanssa. Nykyisin Nicole on mukana The Face -televisiosarjassa.